Sidor

söndag, oktober 07, 2012

Fotografering och träning...

Helgen började med fotografering Lördag förmiddag åt Aktivitus som var uppe på Specialized Concept Store i Stockholm för att utföra konditionstester. Nu har jag ett gäng bilder och timmar framför datorn med att redigera och skicka ner bilderna till Aktivitus. Men det är det värt för det är bara roligt att få hjälpa till med bilder som ska användas av Aktivitus i deras marknadsföring. Efter avklarat uppdrag tog jag pendeln direkt hem till Märsta igen för att hinna med ett träningspass i det fina vädret. 2 timmar landsvägscykling fick jag ihop innan jag kände mig nöjd för dagen.

Träningen går just nu lite på halvfart eftersom jag på Tisdag ska ner till Göteborg och göra mitt Triathlontest hos Aktivitus. Det ska bli kul och motiverande att få ett nytt upplägg som inte kommer bli som mina tidigare upplägg från Aktivitus. Känner mig grymt motiverad att få börja testa nytt och tänka nytt som det kommer bli nu med fler discipliner i upplägget. Sen har jag ju också min viktträning nere på SATS att putta in ett par gånger i veckan också. Så idag blev det en repris av gårdagens träning med 2 timmar landsvägscykling. Löpningen får vänta till efter mitt besök nere i Göteborg eftersom jag vill komma ner fräsch och fin i benen. Därför blir det vila från träning imorgon men med lite lätt muskelstimulering med CEFAR:en.
6 kommentarer:

Ecke sa...

Ja, där sitter man och trampar lite :) Fina bilder som vanligt.

Lycka till imorgon i Götet

Martin S. sa...

Den sista bilden är så jäkla skön!

Niklas Källström sa...

Tack Ecke! Skickar dig fler bilder senare i veckan.

Jag är en rätt skön kille Mikael :)

mattel sa...

snyggt! glad att du tog en bild på ecke istället för undertecknad på bloggen. :)

tisdag idag, hur har det gått?

Anonym sa...

Så det blir kanske ett triathlon nästa år? Eller duathlon ?
/Mikael S

Niklas Källström sa...

Det gick bra Matte! :)

Vi får se hur träningen går nu i vinter Mikae. Men en plan finns.... ;)