Sidor

fredag, oktober 19, 2012

Fredagsmys...

Jobbat dag och inte känt mig helt hundra i kroppen dom här dagarna det varit tyst i bloggen. Men idag har jag aktiverat kroppen lite med fredagsmys inne på Monarken. 60 minuter på FatMax belastning innan kroppen fick känna på en tabataintervall. Nu får vi se hur jag och kroppen reagera på den här mjukstarten...för finns det något lite bacill i kroppen borde den ge sig till känna efter den där tabataintervallen tycker jag. Tabataintervallen ser inte så farlig ut på pappret men i verkligheten gör den verkligen äppelmos av en på bara 8 korta intervaller, magiskt!

Flexi Fuel för mig idag...

# Blåbärssmoothie på kessella, naturell yoghurt, blåbär, krossad linfrö och kokosflingor.

# Kokt torsk med coleslaw och en liten sallad på färsk bladspenat, tomat, rödlök och lite nötter.

# Omelett med fetaost oliver, tomat och färsk blandspenat.

# ProteinFluff på kaseinprotein, mjölk, björnbär och koksflingor.

Inga kommentarer: