Sidor

onsdag, oktober 24, 2012

Gurra gjorde äppelmos av mig...

Idag blev det ett distanspass tillsammans med Ricke och Gurra in till Koppartälten i Hagaparken där vi tog ett kaffestopp. Ricke hade lovat "lugnt" tempo men med en klasscyklist som Gurra med på träningen var det bara att bita ihop och kämpa på när det sprättes och rycktes i backarna. Det är vid dom här tillfällen man inser att det är stor skillnad på en klasscyklis och motionär som jag. Gurra gjorde äppelmos av mig och mina ben i alla backar idag. Bra träning för mig i alla fall som jag fick betala med att bli lite trött i benen på slutet. 3:40 i effektiv rulltid vilket är 20 minuter snabbare än vad vi brukar ha på den här rundan "in-till-Koppartälten-för-en-kaffe". Tack grabbar för idag och imorgon styr vi norrut istället för ett nytt kaffestopp...

Inga kommentarer: