Sidor

lördag, oktober 20, 2012

Jag kan meddela att det är rätt skitigt...

Efter dagens träning kan jag meddela att det är rätt skitigt i endurospåret nu...ja det var så pass blött, skitigt och jävligt bitvis att det på något konstigt sätt är lite lockande att byta ut morgondagens intervaller inne på Monarken mot ett par timmar till i den här sörjan. Som vanligt tog det inte lång stund inne i Skoby skogen innan man har tappat orienteringen bland alla spår som slingrar sig fram och tillbaka. Men det är just det som är charmen med endurospåret, att man aldrig lär sig hitta till hundra procent. 3 1/2 timme fick jag ihop innan jag kunde kliva av MTBn vid garaget och ge den en välförtjänt tvätt. Uppe i lägenheten fick även jag en välförtjänt tvätt. Sen bjöd jag cykelkläderna på lite lyx nere i tvättstugan med att bjuda dom på en förtvätt vilket dom förtjänade en dag som den här.

 
 

5 kommentarer:

Martin S. sa...

Vacker som få!

Johan Mölleborn sa...

Härligt! Jag måste nog damma av min skogshoj så jag också kan skita ner mig.
Alltså inte "skita ner mig" utan bara bli skitig. ;)
/J

Niklas Källström sa...

Ungefär så kände jag mig direkt efter Martin :)

Damma av den du Johan, själv har jag fått nytändning vad det gäller MTB.

mattel sa...

jag är skitsugen på att testa de där endurospåren någon gång. de ser ju riktigt fina ut, även om det innebär topsning av cykel, kläder och öron efteråt. :)

Niklas Källström sa...

Okej, jag styr upp en en guidad tur på 20:an mattel.