Sidor

måndag, oktober 22, 2012

Jobbpendlar-intervall...

Jobbar dagpass nu Måndag och Tisdag vilket innebär som vanligt en arbetsdag på 12 1/2 timme(06:30-19:00). Inte alltid men inte helt ovanligt heller att det är svårt att få till ett bra intervallpass på monarken när jag kommer hem. I väntan på mitt nya träningsupplägg från Aktivitus kör jag dom här dagarna med min jobbpendlar-intervall jag fick av Mattias tidigare. Det är så mycket skönare att komma hem med träningen gjord än att ha den kvar efter jobbpendlingen dom här långa dagarna. Att mina testvärden blev så bra som dom blev nu hos Aktivitus trots lite(min egen uppfattning) träning har jag helt klart den här jobbpendlings-intervallen och Mattias att tacka.

5 minuter uppvärmning - EB 1 x 15 minuter som avslutas med en MAXspurt på 30 sekunder - 5 minuter nervarvning. Känner jag mig pigg som idag kör jag den här intervallen både till och från jobbet. Dagar då jag inte känner mig lika pigg i kroppen nöjer jag mig med att köra intervallen i en riktning.

Inga kommentarer: