Sidor

måndag, oktober 15, 2012

Monark + löpning i ospårad terräng...

Nattjobb, Monarkintervall och löpning är vad livet bjöd på idag. När jag vaknade på eftermiddagen blev det en vakna-upp-kaffe medan jag blanda till min energi till dagens träning, en 750 ml flaska med High5 EnergySource X’treme. Redan under upvärmningen på Monarken börjar jag inta små munnar med min energiblandning för att ge kroppen snabb energi.

15 minuter uppvärmning med stegrande effekt innan jag körde igång EB 1 x 40 minuter. Direkt efter avslutad EB intervall hoppade jag av Monarken och drog på mig löpargrejerna...jag upptäckte dock att att dra på sig ett par kompressionstights snabbt medan kroppen är i full eftersvettning inte är helt enkelt. Löpningen bjöd på 20 minuter ospårad terräng rakt ut i skogen...jobbigt som f¤n med så mycket roligare än det där löpbandet. Den här typen av löpning tilltalar verkligen mig och blir lite som MTB fast med löparskor. Längtar redan tillbaka till löp-skogen men först ska jag jobba natt i natt.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Niklas! Hur fungerar high five produkterna? Skulle vilja tala lite med dig om dom lite mer ingående.. Maila mig på r.tiger@hotmail.se så jag får din emailadress. Mvh Rickard.

Niklas Källström sa...

Ok, ett mejl kommer...