Sidor

tisdag, oktober 02, 2012

Pannlampcykling...

Snart dax för mig att hoppa ner i sängen men först ett kort inlägg om dagens aktiviteter. Det blev träning på SATS som planerat när jag vaknade strax efter 12. Innan promenad ner till SATS blev det en stor kopp kaffe framför datorn medan jag svarade på lite mejl å så. I väntan på mitt nya träningsupplägg från Aktivitus kör jag på som vanlig med mina intervaller(4 x 1000 meter + 4 x 500 meter) på löpbandet och viktträning med lite vila mellan reps och set, tempo alltså!

När jag var på väg hem från SATS kom det ett sms från Ricke "pannlampcykling ikväll, samling hos mig 19:00". Det blev helt enkelt till att ladda om och samla lite ny kraft på 3 1/2 timme till kvällens pannlampcykling med grabbarna. Vi blev 5 stycken(jag, Ricke, Vindahl, Morgan + en ny killa jag självklart gömt namnet på nu) ikväll som kände för att träna med våra pannlampor i skogarna runt Märsta. Att cykla med pannlampa i en kolsvart skog ger verkligen skogscyklingen en helt nya dimension. Skitigt som f¤n! i skogen men men roligt var det, det här gör vi om snart grabbar! 90 minuter effektiv rulltid fick jag ihop nu ikväll.

3 kommentarer:

Mikael Kippilä sa...

Halloj.
Det är ju "skit" roligt med pannlamps cykling. Om ni kör några fler pass på vardagkvällar kanske man kan få hänga med? Jobbar i Väsby så det är ju nästgårds...

/ Micke

Niklas Källström sa...

Självklart är du välkommen Micke! Mejla mig ditt mobilnummer så åker du med i sms:et som flaggar upp för pannlampcykling.

kraftwerket@gmail.com


Helena sa...

Vad härligt! Som du säger, det blir ju något helt annat med pannlampa.