Sidor

fredag, oktober 05, 2012

Vackert höstväder...

Det blev inte riktigt som tänkt med min träning idag...när jag kröp ner i sängen nu på morgonen efter en natt på jobbet hade jag träningsplanan klar, löp- och viktträning nere på SATS när jag vaknar. Men när jag klev upp ur sängen igen vid 12-tiden hade gråmulet väder förvandlats till vackert höstväder så jag styrde om i planen och körde ett landsvägspass ute istället. Kanske inte ett av mina värsta pass rent jobbig-värr-blev-det men det blev dryga två timmar med skön cykling. För att inte helt slappa till mig körde jag 1 x 25 minuter EB mitt i cyklingen. Efter mina EB-minuter passade jag på att få lite vila med ett snabbstopp hos Roger på CykelHuset i Väsby för att snacka lite skit.

I morgon Lördag ska jag agera fotograf/hjälpa till med bilder åt Aktivitus som är uppe i Stockholm och utför konditionstester inne på Specialized Concept Store. Det ska verkligen bli roligt att få hjälpa Aktivitus med bilder från lördagens konditionstester. Det blir också mitt första besök på Specialized Concept Store som jag väl känner till men aldrig titta in i.

3 kommentarer:

Mr.Runningman sa...

Trodde du skulle fota mig på Tjurruset i morgon...svikare!!! Men nej nej..lite blött och lerigt passar inte herr´n! Skönare att stå inne i en affär istället. ;)

Niklas Källström sa...

Tyvärr, den här gången blev jag tvungen att prioritera... ;)

MR.Runningman sa...

Den här gången?!! Vad gjorde du på Lidingöloppet då???????????????????????????????????????????????????????