Sidor

onsdag, november 28, 2012

Barn är vandrande bakterieodlingar...

I lördags födelsedagskals för brosans 6-åring med ett gäng andra småbarn vilket bara kan sluta på ett sätt eftersom små barn är vandrande bakterieodlingar...på Söndagkväll började jag känna lite i halsen och nu Måndag och Tisdag har jag haft halsont och huvudvärk som idag har börjat släppa. Lugnt på träningsfronten alltså dom här dagarna men räknar med att kunna jobbpendla lite lugnt imorgon igen.

MTBn är nu med dubbdäck. I år blir det Suomi Tyres Extreme 294 29" eftersom jag blev så besviken på kvalitén på Schwalbe Ice Spiker Pro 29 som jag körde med förra året. Om jag bara hade otur med mitt däckpar vet jag inte men det började i alla fall släppa dubb från kantraden nästan direkt efter hård skogskörning i endurospåret. Dubbdäck ska ju köras in på asfalt först en 5-6 mil för att dubben ska nötas in i däck och för bäst hållbarhet så jobbpendlingen imorgon på asfalt blir en bra start för mina nya dubbdäck. Håller väderprognosen för helgen som den ser ut nu med ett gäng minusgrader borde det bli riktigt fin skogscykling på frusna skogsstigar och endurospår. Men först jobbpendling imorgon och att bli helt frisk och pigg igen.

Inga kommentarer: