Sidor

torsdag, november 22, 2012

Bilder från Sweden Bike Expo...

Bättre sent än aldrig...så här kommer ett gäng bilder från Sweden Bike Expo förra helgen. Mässan får klart godkänt av mig och jämfört med Svenska Sportmässan i Jönköping kändes den som en riktig hit! Det här lovar verkligen gott för nästa års Sweden Bike Expo tycker jag med tanke på att det här var deras premiär.

På cykelfront fanns det mycket fint att titta på men så klart kändes två cyklar extra fina och intressanta för min smak, Rose Root Miller och Rose Mr Big. Root Miller, 29" hjul, 130mm fram och 120mm bak fjädring och med sitt låga styrhuvud känns den som en riktigt endurospår-killer. Så frågan nu är om jag vågar gå från framdämpad till heldämpad nästa år...


4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Konstigt, jag såg massa andra cykelmärken på den mässan jag var på ?! ;)

Snygga bilder som vanligt.

Niklas Källström sa...

Tack! jag får nog titta bättre nästa år :)

Nypan sa...

Fy fan vilka snygga bilder - som vanligt.

Niklas Källström sa...

Tack Nypan!