Sidor

tisdag, november 06, 2012

Planering och prioritering...

Nu jobbar jag natt(18:30 - 07:00) Måndag-Tisdag-Onsdag och då gäller det att ha en bra planering och prioritering för att få träningen att fungera optimalt. Sedan jag bytte tänk med min kost till Flexi Fuel bytte jag också tänk vad gäller upplägg träning då jag jobbar natt vilket gett lyckat resultat. Nu kör jag i princip bara korta träningspass dom här dagarna mellan mina nätter. Jag styrt även upp träning innan jag går och lägger mig på morgonen så när jag vaknar är det bara att köra igång. Vad jag ska köra för pass, rätt kläder är framplockat, uteträning med cykel är den pumpad redo och klar att bara rulla iväg på. Jag försöker även se till att inte ha några "måsten" dom här dagarna utan det handlar mest om jobba, sova och träna. Det här upplägget har gjort mig mindre stressad och träningspassen blir gjorda som tänkt och inte som innan då det blev lite si och så med min träning när jag jobba natt.

Kost och träning idag...
08:00 Frukost, kessella med björnbär, pumpakärnor och kokosflingor.

Sovtid

15:30 Träning, KI 4 x 4 intervaller inne på Monarken + 20 minuter löpning i ospårad terräng direkt efter sista Monark-intervall.

19:00, Middag, kassler med ugnsbakad rotfrukt(morot, vitkål, lök) och färsk bladspenat.

23:00 Mellanmål, kessella med björnbär, pumpakärnor och kokosflingor.

03:00 Mellanmål, cashewnötter och mandlar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

tur att inte jag jobbar längre. höst = konstant äppelpajsätande :p

Anonym sa...

oj! missade mitt namn, Kristina är det!

Niklas Källström sa...

Inte tur utan tråkigt men äppelpaj, ja tack Kristina! :)