Sidor

tisdag, december 04, 2012

Skör, spröd och klen...

Tyvärr fortfarande skör, spröd och klen av den där bacillen. 9 dagar utan träning...suck! Känner mig rätt mycket eller mest som en vattenfylld saccosäck nu. Den form jag lyckats jobba upp under längre tid med bra träning känns rätt avlägsen efter den här bacillens framfart. Enda trösten nu är att jag idag känner mig något bättre än igår och mycket bättre än helgens misär. Låg helt sänkt från Fredag till Måndag morgon. Slog inte ens på datorn under tre dagar, alltså jag ville men hade inte kraft nog i kroppen att trycka in ON-knappen på datorn och då förstår ni hur klen jag var. Efter gårdagens besök på Arlanda Sky Clinic fick jag med mig några lattjo piller som ska hjälpa till att avsvälla bihålorna som verkar vara fullproppade med snor och annat skoj...stopp är det i alla fall. Det vore ju rätt smutt att få börja rulla lite lätt med MTBn i slutet på veckan och få njuta av det fina vinterväder som är där ute nu.

2 kommentarer:

Jocke sa...

Jag har mycket stor erfarenhet av bihåleproblem och rinexin brukar hjälpa bra. Jag får dock lite lustiga drömmar när jag äter dem.

Annars är receptfri kortisonnässpray riktigt bra. Dubbla dosen (då den är häften så stark som den receptbelagda varianten) mot det som står på förpackningen i några dagar brukar göra susen.

Niklas Källström sa...

Inga konstiga drömma här inatt Jocke :) Snoret verkar i alla fall släppa nu.