Sidor

onsdag, december 19, 2012

Lugnt värre här...

Oj! här har det visst varit lugnt...men ingen fara, jag tjuvtränar och mörkar på bäst jag kan här bakom blogg. Bloggtorka och mycket nattjobb har bland annat gjort att jag tagit och tar tar det lugnt med bloggen. Har också funderat en hel del på vad som ska hända med bloggen 2013... Jobbade natt helgen(Fredag-Lördag-Söndag) som var och ska snart iväg till jobbet för två nätter till. Jobbar nu alltså natt(18:30-07:00) Onsdag-Torsdag, Söndag-Måndag-Tisdag, Torsdag. Det blir mest jobb-sova-plus kortare träningspass fram till den 28:e då jag går av på morgonen och kan se fram mot en liten längre sammanhängande ledighet som det ser ut i jobbschemat nu. Kameran har också fått vila under träningen så jag bjuder på tre bilder från min "slaskmapp" i datorn. Bilder som hamnar där har sållats bort efter redigering av en eller annan anledning då dom inte klassat in för att användas i bloggen.

Inga kommentarer: