Sidor

onsdag, december 12, 2012

Muskla upp mig lite...

En dusch innan kaffe och en stor sked kokosolja direkt när jag klev upp ur sängen vid 12-tiden efter min natt på jobbet. Idag fick cykelträningen vila och istället blev det SATS för att muskla upp mig lite. Började med 40 minuter crosstrainer där jag lag in en 4 x 4 mitt i för att jaga upp pulsen ordentligt. Sen blev det en omgång med vikterna kroppen igenom i högt tempo med minimal vila mellan seten. Kör med strikta 21-25 reps/set alla övningar. Fokus ligger alltså på att jobba upp uthållighet och kondition.

Hemma och tillbaka i lägenheten blev det en sen lunch. Wokgryta med bacon, kycklingfilé, kinakål, vitkål, paprika, färsk bladspenat, färsk chilipeppar och kokosmjölk. Nu blir det bara ett litet kvällsmål bestående av turkisk yoghurt, frysta osockrade hallon, kokosflingor och pumpakärnor innan jag stänger dagens energiintag. Tänker fortfarande Flexi Fuel och äter bara när jag är hungrig, inga fasta mattider alltså. Ris, pasta eller potatis har jag inte ätit på över 4 månader och det funkar fint tack vare Flexi Fuel. Träningen går som tåget och formen är bättre än på mycket länge så helt fel ute kan jag inte vara med hur jag tänker...

1 kommentar:

Mr.Fit sa...

20 kilo på roddmaskin...vet inte om jag skulle kalla det "muskla upp". ;)