Sidor

onsdag, januari 02, 2013

Fäster verkligen skönt...

Började dagen med en jobbpendling klockan 05 som blev kryddad men en intervall, EB 1 x 20 minuter + en 30 sekunder MAXspurt direkt efter. Eftersom jag alltid jobbar så pass långa(12 1/2 timmar) dagar passar upplägget med att klämma in en en kort intervall under jobbpendlingen. Känner jag mig pigg efter jobbet klämmer jag även till med en intervall på hemvägen också. Idag kände jag mig pigg så jag testa en nya variant...jobbpendlingen hem fick bli min uppvärmning och så klämde jag till med ett set tabataintervaller på Monarken direkt(å då menar jag direkt) uppe i lägenheten. Alltså, på pappret ser ett set tabataintervaller inte mycket ut men dom fäster verkligen skönt.

Efter dusch blev det ett kvällsmål, kessella med  frysta osötade hallon och en blandning av kokosflingor, pumpakärnor och sötmandel. Nu ska i alla fall jag hoppa ner i sängen för klockan ringen imorgon igen vid 04:45. En kopp kaffe innan jobbpendlingen med en EB intervall är en bra start på dagen!

3 kommentarer:

Martin S. sa...

Mmmm, Tabata..

Katja sa...

Tabataintervaller är inte att leka med! Och som vanligt, überfina bilder :)

Niklas Källström sa...

Tack Katja!