Sidor

söndag, januari 27, 2013

Fokuslös eller nått...

Börjar verkligen bli tid för en uppdatering här efter nästan en vecka med total tystnad. Jag vet inte riktigt vad det var som hände med mig under min långa natt-jobb-period...tappade liksom gnistan, tempot och fokus på det här med träning och bloggen. Veckan som gott har jag i alla fall betat av en del på att-göra-listan som växte till lång, för lång under den här perioden. Har inte riktigt betat av hela att-göra-listan än men räknar med att göra så under kommande vecka trots jobb Måndag-Tisdag dag och Fredag-Lördag-Söndag natt.

Det nya hjulparet Rose skickade upp till mig i veckan är nu på plats och testade. Inga problem här med frihjulssläpp(endast i minusgrader) som med dom gamla Easton hjulen jag kört med sedan jag fick MTBn i våras. Nu blir det ett par DT Swiss X 1600 Spline 29" hjul istället vilket känns och är ett lyft mot Easton EA70 XC hjulen. Mjukade upp dom nya hjulen och även mig med 90 minuter cykling idag på skogs- och grusvägar plus en sväng i endurospåret borta i Skogby. Nu har jag jobbpendling i dagarna två att se fram mot vilket känns som en lagom uppgift just nu när jag är lite fokuslös.

Inga kommentarer: