Sidor

lördag, januari 05, 2013

Jag hade nästan glömt bort....

Nu efter en tid med noll cykling i endurospåret hade jag nästan helt glömt bort hur förträffligt det är. Jag har sagt det för men tåls att säga det igen, Vi är verkligen lyckligt lottade här i Märsta med spåret bara ett stenkast bort. Enduroåkarana hade gjort sitt jobb bra med att nötta bort det mesta av is och snö i spåret. Ett måste vintertid för oss som bara har ett par ben och lungor som kraftkälla. Endurospåret i skogbyskogen där jag höll mig idag är verkligen perfekt ur träningssynpunk. Hela kroppen får verkligen sitt, det gäller att vara aktiv hela tiden på cykeln för att inte köra stopp och få lite flyt i cyklingen. Så att hålla pulsen stadig runt tröskel är inga problem om man kör en aktiv cykling.

Som uppvärmning tog jag en av utryckningsvägarna till skogbyskogen. 15 minuter tog det sen blev det ganska precis 2 timmar i endurospåret innan jag kände mig nöjd(trött). Samma lika utryckningsväg hem som dit i 15 minuter. Nu en dusch och sen frukost/lunch senare känner jag mig fräsch igen. Spenatomelett med gräddkokt vikål bjöd kocken på idag efter träningen. Till kvällsmål blir det kessella, frysta bär och en blandning av nötter och kokosflingor. Två energibars + två flaskor vatten gick åt under träningen. Vad jag hittar på imorgon har jag inte riktigt klurat ut än...det jag vert är att jag nu ska masa mig över till Ricke som bjuder på finkaffe i soffan.


5 kommentarer:

Katarina sa...

Kiss this ;)

Martin S. sa...

Kan man inte få se GPS-spår för var detta endurospår och var utryckningsvägarna runt Arlanda finns?

Ser ut som du hade det kul i skogen!

Anonym sa...

Hej. Tack för en bra blogg! Skulle du kunna ställa in så att inlägg visas som hel text i ditt RSS-flöde? Det är lite tokigt som det är nu med stympade inlägg.

Anonym sa...

Åsa tände inte riktigt på kokosoljan./BP

Niklas Källström sa...

Ska fixa ett inlägg om utryck.väg/endurospår Martin.

Tack anonym! Har provat "hel text" tidigare men då vill det bli lite tokigt/se mindre bra ut på andra ställen där inläggen publicera via RRS. Ett klick in i bloggen har jag därför valt att ha det.

Åsa är köpt av F... :)