Sidor

fredag, januari 18, 2013

Mer eller mindre har förtvinat...

Ja då är mitt natt-jobbar-marathon över för den här gången. Gick av i morse och har bara sovit 4 timmar så jag känner mig rätt trög nu. Men allt för att kunna somna inte allt för sent ikväll och på så sätt tvinga tillbaka kroppen till dagrytm. Skulle tro att hela helgen går åt att ställa om helt så jag inte känner mig mer död än levande när klockan ringer på morgonen.

Eftersom min kropp mer eller mindre har förtvinat(känns det som) under den här natt-jobbar-tiden tog jag ett första steg idag att bromsa upp förfallet. Eftersom det var så pass kallt ute nöjde jag mig med att rulla runt på utryckningsvägarna i knappa 90 minuter. Tyvärr verkar det bli ännu kallare imorgon lördag så chansen att Monarken får jobba är rätt stor känns det som nu. Men först ska jag försöka som somna innan 23 och inte framåt 03... 

Inga kommentarer: