Sidor

söndag, januari 06, 2013

Noll koll...

Tillbaka i endurospåret men idag i skogen nordost om Arlanda flygplats. Ja jag tror det för endurospåret slog verkligen knut och rört till till rätt bra i huvudet. Började som igår med utryckningsvägar tills ett spår dök upp och jag vek av och in i skogen. Efter en 30 minuter kom jag tillslut ut ur skogen och in på en utryckningsväg men med noll koll på vart...slingan inne i skogen jag följt kände jag inte igen och då spåret slingrar sig fram och tillbaka, upp och ner för berghällar tappar man snabbt uppfattning åt vilket håll det bär. Det blir alltid en överraskning om man provar en ny slinga som nu.

Oviss om exakt position fortsatte jag på en av utryckningsvägarna tills ett ny spår dök upp som jag vek in på. Nu en känd slinga som jag vet vart den kommer ut. Snön inne i skogen gör det faktiskt lite svårare att känna igen sig även på en känd slinga som den här. Men ut kom jag och även den här gången redigt trött eftersom snö och is gör endurospåret mer jobbig än sommaren med ett mer fast underlag. Men det är bara bra ur träningssynpunkt. Så varvar man lättcyklad utryckningsväg med jobbigt endurospår som jag gjorde idag har man skapat ett effektivt och roligt intervallpass. Skapligt mör i hela kroppen när jag vände hemåt igen, drygt 2 timmar i effektiv rulltid. Tanken innan cykling var att jag skulle ner på SATS och muskla upp mig lite också men det blev inte så kan jag meddela...dagen cykling tog helt enkelt för hårt på den här kroppen.   
5 kommentarer:

Ricke sa...

Leve enduroåkarna! Ser fint ut, blir en runda i morgon.

Ricke sa...

Och kanske dax att lära sig använda Garmin/ kartan:-)

Niklas Källström sa...

Fint är det, lite kallare bara så det fryser till lite mer i skogen och mark. Snarare stoppa in friluftskartan igen :)

Mr.Fit sa...

Hjälp mig att köpa dubbdäck dååååååå!!!!!!

Niklas Källström sa...

Mejl kommer med länk, bara att lägga i korgen! :)