Sidor

måndag, januari 07, 2013

Sjukt klen...

Idag får cykeln vila, det blir även buss till jobbet ikväll. Ja nu är det dax igen för två tuffa veckor med mycket nattbobb. Ska dock försöka hålla igång här på bloggen bättre den här gången med mina fysiska aktiviteter. SATS blev det i alla fall idag. Började med 20 minuter crosstrainer + 20 minuter rodd. Sen blev det ett varv igenom kroppen från topp till tå. Mag- och bålträning har det tyvärr varit dåligt med måste jag erkänna men ett första steg till bättring tog jag idag. Benindrag på pilatesboll och plankan får bli två övningar att köra in sig på nu. Det behövdes inte många sekunder på varje övning för att inse hur dåligt tränad jag är vad gäller mage och bål. Eller som Mr Fit skulle ha sagt, sjukt klen! eller du är ju svagare än min mamma!

Mitt mål med tiden jag lägger i gymmet är ju inte direkt för att jag ska kunna åka folkparkerna runt i sommar i en randig sparkdräckt som "starke man" och lyfta svarta klothantlar på rak arm. Nä det är mer för att må bra och "tona" till kroppen lite till mer fit. Det är lite som jag tänker med min cykelträning nu där känslan(med en viss tanke) får styra vad hur jag tränar för dagen. På gymmet blir det kanske lite mer struktur i övningsval men sen om just mina övningar jag valt ger mest, störst och bästa resultat är inte det viktigasteför mig. Det är att känna glädjen till att träna och självklart må bra!

2 kommentarer:

Mr.Fit sa...

Hahaha...jaaa..det jag säger ÄR ju sant!! ;)

Niklas Källström sa...

Tyvärr väldigt sällan, mest trams tycker jag :)