Sidor

söndag, februari 03, 2013

En sväng ut på Mälaren...

Idag kunde jag inte låta mig sova bort ännu en strålande vinterdag mellan mina nattpass. En kopp kaffe innan jag rullade iväg med MTBn ner mot Steningedalen. Efter att ha snurrat runt på lite olika skogsstigar där nere blev det även en sväng ut på Mälaren. 90 minuter effektiv rulltid. Nu är det en sista jobbnatt innan ledig vecka väntar. Finns stor risk att det blir mycket träning kommande vecka...

5 kommentarer:

Anders sa...

Hejsan!
Kul blogg med mycket fina bilder!
jag har själv cyklat mtb i ca 2år och gillar att ta bilder i skogen.
Vad använder du för program/filter för att få så sjukt fina bilder och färger? :)
MVH
Anders

Niklas Källström sa...

Tack! Inga filter, fotar i raw-format och redigerar bilderna med Camera Raw --> Photoshop CS5.

Anders Svensson sa...

Ahaa, På det viset alltså..
Där förstår jag. Dock är jag för "lat" för att ta med mig systemkameran ut på turerna :)
Tack för ett snabbt svar!

Niklas Källström sa...

Ingen systemkamera, med i ryggfickan är en Canon S100 kompaktkamera som har raw-format.

Anonym sa...

Fina bilder Niklas... som vanligt. Blir sjukt sugen på att cykla. Jag måste dra till Märsta ngn gång och testa alla dessa spår. 7S