Sidor

söndag, februari 10, 2013

Full fart hela dagen...

Full fart hela dagen här med cykling på förmiddagen tillsammans med Ricke. 105 minuter på grus- och skogsvägarna från värmeverket och ner till Rosersbergs slott där det också blev ett varv genom slottsparken. Sen har jag lagt tid i hallen med att måla snickerier en sista gång, puh! Nu är det bara att invänt garderob- och skåpsluckor som nu är på lackering innan hallen  är komplett. Jobb och jobbpendling väntar nu i dagarna tre med start i morgon Måndag 05:00. 6 stycken matlådor är också tillverkade. Gjorde det enkelt för mig den här gången med 6 stycken samma lika matlådor. Ugnsbakad lax med ugnsbakade rotfrukter av olika modell och sort. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund med en kaffe innan det är dax att hoppa ner i sängen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

6 st likadana matlådor? Låter lite tjatigt, eller?

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Det går bra med likadana, tänk också på att jag bara är en enkel människa Mikael :)

Katarina M-I sa...

Jag är likadan, nästan samma innehåll i lådan varje dag.
Men jag älskar det lika mycket varje gång!

Niklas Källström sa...

Då är vi lika Katarina :) Mycket och ofta blir det omelett med smörstekt finstrimlad vitkål och morot med en liten skvätt soja på slutet.