Sidor

måndag, februari 25, 2013

Luftat kroppen...

Phu! är känslan i kroppen efter dagens 90 minuter starta-upp-kroppen-cykling. Mår inte dåligt men känner mig inte helt hundra heller. Lite småseg och en aning täppt i bihålorna fortfarande. Men det var i alla fall skönt att bara få komma ut och cykla en sväng i det fina väder som är just nu. Tyvärr han jag bara med två bilder med mig själv(till mångas lycka skulle jag tro...) i förgrunden innan kamerans batteri tyckte att en uppladdning är på sin plats och tacka för sig. Nyladdat batteri i kameran...check! så imorgon kan jag bjuda er på fler bilder från cyklingen.

Nu en blåbärssmoothie rikare i magen ska jag försöka göra lite nytta i lägenheten. En sista handpåläggning av renoveringshallen så är det så gott som ny. Ett besök på Bauhaus för att inhandla garderobsinredning är närmsta projekt, typ nu! 

2 kommentarer:

Katja sa...

Verkar vara en glad man på bild iaf! Härligt :)

Niklas Källström sa...

Glad och piggare! :)