Sidor

torsdag, februari 28, 2013

Mörkat och tjuvtränat...

Jobbdag blev ledig dag med en liten justering i jobbschemat, toppen! Ricke var också ledig så jag fick sällskap på dagens cykling i skog och mark. Under våra 2:20 beta vi av skogsväg - Vi han med att avverka allt från skosväg - singletrack längs Mälaren - Rosersbergs slottsparken och självklart en sväng i endurospåret. Nu sitter jag här faktiskt med lite småtrötta ben så tempot var nog bra. Drar även slutsatsen att vissa....i  sällskapet har mörkat och tjuvtränat en del senaste tiden.

Jaja, nu är det i alla fall jobbpendling som gäller i morgon igen. Lördag och söndag är jag ledig så det vore toppen att få till två bra träningspass för nästa vecka är det jobb som gäller igen. Egentligen ingen fara för min träning trots långa arbetspass då jag mer eller mindre jämt klämmer in en eller två kortare EB-intervaller under jobbpendlingen, jag är ju trots allt bara en enkel motionär!

Inga kommentarer: