Sidor

lördag, februari 23, 2013

Nerbäddad i en vecka...

Hoho, jag lever! Jag har sedan förra lördagen roat mig med att ligga nerbäddade med influensa och en skön feber. Känner mig inte riktigt hundra än men kom i alla fall ut på en promenad idag. Jag nöjer mig nog med att aktivera kroppen med en promme på förmiddagen i morgon Söndag också så kan jag börja rulla igång med cykling lite lugnt på Måndag. Nu har jag sjunkit ner i soffan igen med en kokos-kessell toppad med kanel och lite frukt. Rundar nog av med en kopp kaffe innan jag intar en mer tillbakalutat position i soffan.

2 kommentarer:

Tomas Åström sa...

Förkylning är ett jäkla påfund. För min del har den snart hållit mig från cyklingen i 3 veckor. Det är inte lovande för formen. Det blir inte heller så mycket träningsinlägg på bloggen. Hoppas du har större lycka så att inte viruset hoppar på dig igen.

Niklas Källström sa...

Håller med dig Tomas, ett jäkla påfund!