Sidor

torsdag, mars 28, 2013

Däckbyte...

Det började segt men blev bra till slut. När väl första timme var gjord började det rulla på bra och vips hade jag visst gjort ett distanspass på tre timmar. Innan jag drog iväg gjorde jag ett däckbyte från dubbdäck till ett par helt nya Continental Grand Prix 4000S. Visst rullade det på lätt och fin jämfört med dubbdäcken på men stört aha-känsla var ändå att cyklingen blev så tyst, ja härligt ljudlös. Som det känns nu blir det cykling på landsväg imorgon också men det får morgondagens känsla avgöra...

3 kommentarer:

Tomas Åström sa...

Det lät som en bra start på dagen. Jag blir lite avundsjuk på ert väder. Här uppe i norr (Vännäs 3 mil från Umeå) är det länge innan vi kan fundera på däckbyte. Jag gissar minst 3 veckor. Så för min del blir det istället ett pass i garaget på trainern. Inte fullt så skoj. Jag får trösta mig med att vi åker till Mallorca om två veckor för 10 dagars cykling.

Gunnar Andersson sa...

Ser ut som Lövstaholmsbacken på 255 och du är på väg uppför i riktning emot Märsta en mobilmast finns på din vänstra sida kan det stämma?
Jag är avflyttad cyklist från Märsta till Långshyttan 2011.

Cyklade igenom 16 kommuner där nere.

Niklas Källström sa...

Så rätt Gunnar! Lövstaholmsbacken är det.