Sidor

fredag, mars 15, 2013

En liten uppdatering...

Kanske dax med en liten uppdatering som visar att jag inte gett upp helt trots en motivation i klassen lagom eller låg... Jobbpendlat i ett pardagar nu i riktigt kallt och uppfriskande väder. Igår när jag rullade iväg mot jobbet vid 05 visa termometern -17, friskt som sagt. jobbledig idag och imorgon så jag passade på att lufta kroppen i skogen med MTBn under dygnets ljusa timmar. Om det blir MTB i skogen eller crossen på landsväg imorgon får väder, kyla och vind avgöra...det jag vet är att sen väntar jobbpendling Söndag-Måndag-Tisdag igen innan jag har en liten längre ledighet att se fram emot. Det var det om det och nu blir det chill!

3 kommentarer:

Mr.mr sa...

Chill...ovanligt!! ;)

Niklas Källström sa...

Det gäller att ta till vara på sina styrkor ;)

Mr.mr sa...

Hehe..jaaa..det förstår jag. ;)
(du har pengar på kontot!)