Sidor

torsdag, mars 21, 2013

Måste nog få nafsa vidare...

Blåsigt och kalla vindar ute på öppen mark så jag höll mig mer i lä och skydd nere och runt Steningedalen. 90 minuter med MTBn i varierande terräng och före kändes nog och bra för mig idag. Om jag får bestämma räcker det med snö nu eller ännu bättre om den vill försvinna och på så sätt ge mer variation vad gäller skogsstigar i området. Men med lite tur och vad jag hoppas på är att snön är ett minne blott om några veckor...

Jag han även med att mumsa/smaka lite på mina nya EnergyBar med jordnötssmak och blev direkt förtjust i smaken. Mild i smaken med små bitar av jordnöt och otroligt mättande/dryg upplevde jag den som. Dock har jag svårt att bestämma mig för om den kan matcha eller peta ner min favorit no:1, High5 EnergyBar - kokosnöt. Måste nog få nafsa vidare på den med jordnötssmak innan jag vet vad jag tycker och tänker om den som ett bra val och hur den fungerar i magen under längre träningspass.7 kommentarer:

Hopyard sa...

snygga bilder som vanligt, Redigerar du??

Niklas Källström sa...

Tack! ja, redigerar i photoshop.

Ricke sa...

Nu får du styra upp vädret, Jag är ju hemma om en vecka;-) hoppas kunna rulla 808orna direkt.

Niklas Källström sa...

Lycka till med dina 808or du ;)

Mr.Trail sa...

Jag vill hojja MTB!!!!

Niklas Källström sa...

Vad hindrar dig... ;)

Mr.Trail sa...

Du, din griiiiiiiiiiiiis! ;))