Sidor

söndag, mars 31, 2013

Stilren och riktigt snygg...

Mycket eller mest tyskt på dagens distanspass. Ett gäng snabba grabbar och så jag, den där enkla motionären. Inte bara ett bra träningspass utan jäkligt roligt att få till en träningspass tillsammans efter en vinter med mycket soloträning och en massa mörkarpass(dom andra alltså). Precis som vanligt började det lugnt(det var sagt "idag tar vi det lugnt") men som vanligt blev upplägget inte som sagt...markant tempoökning efter Uppsala och hem. Får väl erkänna att jag har en viss delaktighet i den fartökningen. Trött på slutet men med ett riktigt bra distanspass på kontot. Nu är det bara att ladda om för imorgon är det visst cykling igen som gäller. Tack för idag grabbar. Måste också passa på att säga ett par ord om Canyon Team Sweden dress...stilren och riktigt snygg! Inget fel på era cyklar heller grabbar tros den där löjliga punkteringen ;)


3 kommentarer:

Tomas Åström sa...

Verkade vara en riktigt trevlig runda.

Här uppe kör de flesta av oss på Canyon och är mycket nöjda. Det var första gången jag såg Team Canyons tröja, snyggt.

Anonym sa...

Spännande med en ny cykelklubb registrerad i Bålsta. Nyfiken på så klart vilka dessa herrar är i Canyon-klubben? :-). Ett renodlad tävlingsgäng antar jag?


Johan "Hoven" Hovgren

Niklas Källström sa...

Härligt var det att få komma ut med racerna igen. Rullar lite lättare än vintercrossen med dubb :) Första gången för mig med Tomas.

Tävlingsgäng ja, känner inte till alla namn men dom jag vet är snabba grabbar :)