Sidor

tisdag, april 09, 2013

Dax och tid att börja jobba igen...

Här har det mer eller mindre varit full fart hela dagen med träning och diverse fix å trix. Det gäller att ha allt på plats när klockan ringer 04:45 i morgon bitti. Efter ett gäng dagar jobbledig är det alltså dax och tid att börja jobba igen. Nu närmast är det Onsdag-Torsdag och Lördag och Söndag dag som gäller. Mellan allt träning, fix å trix klämde jag in ett besök hemma hos Johan(Mr X-Kross Sportglasögon) och nu ligger det visst två nya linser här som väntar på att få bli luftade och exponerade i en blogg..

2 timmar landsvägscykling fick bli dagens träning. Precis samma lika alltså som i Söndags då det blev 2 timmar landsvägscykling tillsammans med ett gäng från cykelklubben(SMACK). Kommande jobbdagar får jobbpendlingen bli min träning. En jobbpendling som kryddas med intervaller av något slag och längd...

Tillverkning av matlådor är nu också gjort för dom två första jobbdagarna. Broccoli och blomkålsgratäng med ägg- och gräddstanning som toppas med pepparsalami och kryddstark ost. Serveras med en liten sallad. Eftersom enkelt är lätt blir det 4 stycken likadana matlådsupplägg Onsdag och Tordag.

4 kommentarer:

Nypan sa...

Fan vad hungrig jag blev nu :-(

Niklas Källström sa...

Inga problem, jag mejlar över en bit Nypan :)

Katja sa...

Supergott ser det ut :) Måste börja med feta matlådor jag igen jag... Blir ju inspirerad!

Niklas Källström sa...

Å gott var det katja! :) Mer mat och kosttänk-inlägg kommer...