Sidor

söndag, april 21, 2013

Klubbträning och matlådor...

Idag blev vi riktigt många på klubbens gemensamma träning. Vi från Märstagänget rullade bort till Skånela kyrka där vi mötte upp Väsbygänget. För att få till fart som passar alla delade vi upp oss i två grupper. Vi i snabbgänget körde småvägar så vi efter 2 timmar hamnade i Knivsta där vi tog en väldigt snabbt kaffestopp i solen på Knivsta Bageri & Konditori. Inte ett helt okänt ställe för mig men ett ställe jag aldrig besökt och dagens besök gav mersmak så här blir det mer och fler kaffestopp. Soldränkt uteservering, lätt att parkera cykeln intill den och trevlig personal.

Eftersom fler hade tider att passa(självklart inte jag) så blev det mer eller mindre raka väg(gamla E4:an) tillbaka mot Märsta efter kaffestoppet. Efter att vi var tillbaka i Märsta löstes gruppen upp och var och en rullade hemåt. Själv skarvade jag på rundan lite till så jag kunde kliva av cykeln med 3:52 i effektiv rulltid. Tack alla nya och gamla cyklister för en härligt dag!

Kvällens fix å trix i köket blev nya matlådor till veckans jobbdagar. Som den enkla människa jag är gillar jag enkelt upplägg på matlådorna och gjorde nästan en kopia tidigare matlådor. Men lite vild och krejsy var jag allt för jag tog och bytte ut torsken mot lax den här gången. Lax med finstrimlad spetskål, paprika och cocktailtomater som serveras med en rejäl bit smör blir upplägget. Till frukost dom här jobbdagarna blir det en stor äggmjölkslatte. Så och det, men...då vet ni! Nu tänker jag i alla fall lägga mig på soffan och klämma ett kvällsmål.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Äggmjölkslatte den var ett bra tips./BP

Niklas Källström sa...

Äggmjölkslatte är liksom grejen! :)