Sidor

torsdag, april 04, 2013

Meckat pulsmätare...

Tog faktiskt en vilodag igår, inte för att jag kände mig sliten utan så enkelt att jag inte hade någon ork eller lust att träna. Men idag tog jag mig ut i det fina vädret med cykeln i två timmar på småvägarna bakom Arlanda. Träningen rullar på men den där riktigt träningsgnistan finns tyvärr inte...så det blir lite som det blir nu med min träning.

Jag har faktisk meckat lite pulsmätare idag också men längre än så här kom jag faktiskt inte. Men imorgon ska jag investera i ett nytt CR 2032 batteri så borde i alla fall pulsmätaren bli som ny igen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Varför meckade du? Skenade pulsen? Annan orsak? Jag har likadant pulsband....

Niklas Källström sa...

Pulsmätaren tappa kontakt lite då och då med min Garmin 800 samt visade en väldigt låg puls.