Sidor

torsdag, april 18, 2013

Nattjobb...

Nattjobb och vila från cykling är läget nu. Idag gjorde jag en strategisk förflyttning från säng till soffa direkt jag vaknade vid 14-tiden. Regn och tråkigt väder ute gör att soffan lockar mer än en träningspass mellan nattpassen. Passar även på att proffstvätta lite nere i tvättstugan så är det gjort för veckan. Både jag och cykel får vila från jobbpendling idag då en varm buss känns trevligare än jobbpendling i regn, speciellt hem på morgonen efter en hel natt på jobbet. Helgens väder ser dock bättre ut med sol och 11-13 plusgrader och då är jag ledig igen.

2 kommentarer:

Mr.Trailrunner sa...

Å du har mage att gnälla på mig när inte jag cyklar till jobbet när det regnar!! ;)

Niklas Källström sa...

Ja jag har ju några gånger upp om man säger så ;)