Sidor

söndag, april 28, 2013

Småstel och öm...

Vaknade småstel och öm lite här och där men värst är nacke, handleder och höft efter gårdagens krasch. Det är inte värre än att jag kan träna så det blev ett 2 timmar långt snabbdistanspass med reacern på småvägarna runt Arlanda. Fint väder och många cyklister ute som såg ut att trivas i solen. Dock väldigt blåsigt och i motvinden på dom öppna fälten fick jag verkligen bita i för att hålla farten uppe, puh!

Resten av dagen har mest gått i fix å trix här i lägenheten och ett par timmar i soffan med gott kaffe. Tog bl.a. tag och rensa ut bland alla cykelkläder så finns endast max två år gamla cykelkläder kvar. Imorgon väntar dag jobb och jag har inte riktigt bestämt mig än om det blir jobbpendling med cykel eller buss...men då får natten avgöra.

4 kommentarer:

Katja sa...

rädisor och purjos, det där med krasch låter inte bra :/ men du verkar stark gubbe, du klarar dig fint ur det hära! :D

Niklas Källström sa...

Nä inget roligt med krasch men det gick rätt bra ändå å stark är jag ;)

Mr.Fit sa...

Gubbe! ;)

Niklas Källström sa...

Jo jag vet! ;)