Sidor

tisdag, maj 07, 2013

Äntligen lite värme...

Äntligen cykling utan arm- och benvärmare! Måste har varit årets varmaste dag idag i dom här trakterna. Tyvärr är den där hårda vinden kvar så på dom öppna fält på väg hemåt hade jag kantvind eller motvind att jobba med eller mot, puh! Men det får gärna vara lite blåsigt ute bara det är varmt som idag. Skönt att få bättra på brännan lite igen som fått vila under lager av cykelkläder i vinter. Småvägar bakom Arlanda och upp mot Gottröra, Kårsta och Vallentuna innan jag var tillbaka hemma igen med 3:36 i effektiv rulltid.


2 kommentarer:

Mr.sliiiiiit sa...

Asså, det är nästan äckligt va mycket ledighet du har..du har liksom inte förtjänat det tycker vi här på SAS!

Niklas Källström sa...

Haha, "vi" kan jag tänka mig är = "jag tycker" ;)