Sidor

måndag, maj 27, 2013

Nä tacka vet jag ett par...

Å så blev det ett landsvägspass till slut då efter ett gäng MTB pass. Småvägar upp i Roslagen med ett snabbt kaffestopp i Rimbo på RimboBiten i solen. Hem från Rimbo gick även på småvägar fram till Arlanda. Bra jämn fart hela runda som mätte 3:40 i rulltid. Ricke hade visst limmat på nya tubdäck(Veloflex) som han höll något typ av föreläsning om hur förträffliga och fina dom var. Själv mådde jag mest illa hela runda av att behöva se att inte däckloggan satt exakt centrerat över ventilen, hua! Nä tacka vet jag ett par kanttrådsdäck från Tyskland som tillverkats med kärlek och precision!

3 kommentarer:

Ricke sa...

Fantastiska däck, du vet att jag har rätt:-) som vanligt.

STIZZE sa...

Hur lyckas du ta så fantastiskt bra bilder ute på dina rundor, i farten till och med. Har du värsta ånglokskameran med dig, eller liten? Kombination med nån inställning eller bara helt galna MADSKILLS?

Niklas Källström sa...

Jojo, det lär visa sig i sommar... :)

Ja jag vet inte Stizze :)
Med i ryggfickan åker en kompaktkamera: Canon S100. Det är väl en hel del övning som gett färdighet skulle jag tro...