Sidor

onsdag, maj 22, 2013

Naturlig intervall...

Ännu ett bra träningspass nu på kvällen tillsammans med Ricke. 2 timmar klassiska slingor av endurospåret varvat med utryckningsvägar runt Arlanda flygplats. Pulsen jobbas upp bra inne på endurospåret och sen får man en liten återhämtning ute på utryckningsvägen innan det är dax att vika in på en ny slinga av endurospåret. Naturlig intervall när det är som bäst!

Nu är det jobbpendling i dagarna två som gäller för mig med start imorgon klockan 05. Planen nu är att köra med MTBn så kan jag köra lite endurospår och på så sätt lätt rafsa ihop en timme hem på kvällen.

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Kan jag låna din husvagn? :p

Undrar om det är en Rose 29" man skall ha nästa gång man köper skoghoj?

Niklas Källström sa...

Jag kan bokar upp husvagnen åt dig om du bara meddelar mig vilka veckor det gäller.. ;)

Det tycker jag, väldigt mycket och fin cykel för billig peng.