Sidor

torsdag, maj 02, 2013

Stockholmarnas cykelö no:1...

Samlade inte ihop nog med krafter att rita här i bloggen efter gårdagens distanspass men nu är hela jag pigg och fin igen. En lång dag på cykeln med en sväng(premiär för mig) ut på stockholmarnas cykelö no:1! Men efter mitt varv ute på Färingsö måste jag erkänna att jag mest tänkte...jaha! var det inte mer än så här...nä det här blev nog mitt första och sista besök där ute. Visst, jag förstår att många väljer Färingsö/Ekerö eftersom det är så nära från där dom bor men att bara behöva nöta  den där transportsträckan(cykelväg) mellan Nockebybron och Tappström varje gång måste få en att lessna...jag gjorde det i alla fall efter bara en gång. Men visst var det fint längs ut på ön men det har ju Roslagen obegränsat så jag håller mig kvar här ute på landet med min cykling.

Gårdagens distanspass slutade med 5:50 i effektiv rulltid och med noll kaffestopp. Helt otroligt! men det går visst att cykla distanspass utan kaffestopp. 6 flaskor vatten med High5 Zero i och 4 bars gick åt under mina timmar på cykeln. Starta träningen på tom mage i princip då det endast blev en kaffe med lite kokosolja i innan jag rullade iväg. Väntade sedan med att tillföra energi till två timmar in i träningen, inte för att det behövdes då men mest för att inte tappa ork längre in i träningen och det gjorde jag inte. Ja det var gårdagen det.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag håller med. Vem behöver cykla på Ekerö när man har Roslagen? ;-)

Maken och jag pratade om dig igår. Borde inte du dyka upp på någon SMACK tävling snart? Om inte som fotograf, i varje fall som cyklist?

Tror f.ö att det är många som saknar dina fina SMACK-bilder :-)

Niklas Källström sa...

Jag har slutat cykla snabbt så det får bli som fotograf. :) På Lördag dyker jag i alla fall upp med kameran är tanken.