Sidor

fredag, maj 03, 2013

Tillbaka i skog och mark...

Gårdagens premiärsväng med MTBn gav mersmak av skog och mark så idag var jag tillbaka där ute i naturen. Fladra runt lite här och där skogarna runt Märsta och vips hade jag fått ihop 2:30 i rulltid på pluskontot. Med lite list och smarta vägval undvek jag även idag dom värsta blöthålen inne i skogen. Dagen bjöd alltså på en blandning av endurospår, slottsparkstigar, skogs- och grusvägar innan jag var åter och tillbaka hemma igen.

I morgon är det dax för SMACK-Tempot som är en deltävling i SWE-cup Veteran 2013 med snabba tempocyklister från hela landet. Själv tänkte jag hoppa jag över det här med att trampa snabbt i 30 km men kameran åker med ut så får vi se om jag kan få till några bra tempobilder...som då dyker upp här i bloggen under kvällen...

Inga kommentarer: