Sidor

måndag, maj 20, 2013

Upplandsleden uppblandat med...

Då är jag igång med träningen igen efter en helg med lugnt på träningsfronten. Nattjobb gjorde att jag valde vila och chill i soffan mellan jobbpassen för att hålla mig pigg och fräsch under natten. Men idag tillbaka på MTBn och dryga två timmar nere i Steningedalen kändes som en lagom start. Varmt och skönt med en stor fin sol som visat sig från sin bästa sida hela dagen. Upplandsleden uppblandat med diverse andra fina skogsstigar plus en sväng upp över Vitberget blev dagens terräng.  

6 kommentarer:

Mr.Trail sa...

Men shit va nice!! Där kan man ju lubba också! :)

Niklas Källström sa...

Absolut! Stigen över Vitberget och bakom Steninge slott är riktigt fina.

Mr.King of the Kaj sa...

Måste ta ledigt igen..så du får visa mig dem olika slingorna. :) Hör av dig när du är ledig så fixar jag det. :)

Niklas Källström sa...

Hur ska det gå till...jag jobbar ju jämt ;)

Anonym sa...

Wow vilka bilder!!

Niklas Källström sa...

Tack!