Sidor

tisdag, juni 04, 2013

Ett fynd skulle jag säga...

Då är dagens träning avklarda och idag med KBCK Matte. Premiär för han på stigarna här men jag tror dagens guidning gav mersmak så återbesök lät givet. Det blev en blandning av skogs- och grusväg, utryckningsvägar, stig och endurospår tills kroppen kände sig nöjd och trött.

Ett önskat besök av "husvagnen" blev det självklart! Till salu är den också så är ni intresserade kan ni lämna ert bud här med en kommentar. Det är alltså en öppen budgivning, jag vill ju att allt ska gå schysst till. Ett fynd skulle jag säga då det ingår larm och så följer det med ett kom-igång-kit i husvagnen. Lite fett på dragkroken och ni kan börja upptäcka världen med denna skönhet. Det här kanske låter som ett säljknep men hade jag bara ägt en bil hade jag slagit till direkt! 

12 kommentarer:

Markus Lindholm sa...

Jag bjuder 1kr förutsatt att hemleverns ingår

Niklas Källström sa...

Hemleverans skulle Matte fixa med Toyotan lovade han :)

mattel sa...

Tack för idag!

Jag ska bara bygfa om tojtan lita så släpar jag ut den där lätt. :)

mattel sa...

Tack för idag!

Jag ska bara bygfa om tojtan lita så släpar jag ut den där lätt. :)

Helena sa...

Näää vänta 2 kr bjuder jag...ser ut som en rejäl utmaning för den händige ;-) hemleverans ändå till Jämtland??

Mr.Fit sa...

Jag ska Ha betalt och hemleverans!! ;)

Niklas Källström sa...

Tack själv Matte!

Helena, möjligtvis en tvätt men sen är den redo för världen :) Till Jämtland kan jag inte lova :)

Eller hur, kan tänka mig att din lilla spargris har räknats ett antal gånger redan :)

Niklas Källström sa...

Tack själv Matte!

Helena, möjligtvis en tvätt men sen är den redo för världen :) Till Jämtland kan jag inte lova :)

Eller hur, kan tänka mig att din lilla spargris har räknats ett antal gånger redan :)

Mr.Fit sa...

Haha...nej...jag har kollat din lönecheck! OCh du har råd att betala mig för husvagn, renovering och leverans. :)

Niklas Källström sa...

Min lönecheck, det kan inte ha varit någon rolig läsning :)

Hopyard sa...

jag har inget behov av att byta upp mig i år, Så jag hoppar budgivning

Niklas Källström sa...

Ingen fara, det finns en till i skogen som kommer att komma upp här i bloggen nästa vecka eller så...