Sidor

söndag, juni 16, 2013

Grentjuv...

Ja jag börjar väl dagens inlägg med vad jag hittade på igår då jag inte orkade rita ihop något här då. 3 timmar landsväg själv i ett jämt och bra distanstempo...avslutade dock med att köra så hårt jag orka utan att stumna och tappa tempo från rondellen(Pilsbo, Sigtuna till rondellen(Statoil, Märsta) som mäter 8 km.

Idag blev det skogen och MTBn tillsammans med Sammy. Tyvärr blev träningen lite kortare än tänkt då jag lyckades med bedriften att kröka växelörat med hjälp av en grentjuv. Men så länge det vara blev det en trevlig runda i endurospåret uppe i Skogby skogen. Ingen fara men nattens regn hade gjort endurospåret lite blöt och geggig bitvis men ingen fara som sagt då jag har upplevt blötare träningar i endurospåret. På grund av växelörat var vi tillbaka vid garaget efter 1:30 där cyklarna fick tvätt och putsning till skick ren och fin. Tack för idag Sammy!

2 kommentarer:

Mr.NiceGuy sa...

Tack själv Niklas! Äntiligen fick jag provcykla det berömda endurospåret. Hur kul som helst och jobbigt. :) Synd på haveriet men det blev ju en fin runda ändå.. :)
Ps. Tror det här är mitt första "snälla" inlägg.. ;)

Niklas Källström sa...

Nytt växelöra är på väg från Tyskland så snart blir det skogen igen.
Så sant, nästa så jag inte trodde vad jag läste... ;)