Sidor

tisdag, juni 18, 2013

Heldämpat i endurospåret...

Startade och slutade dagen med fysisk aktivitet. På morgonen blev det en snabbpromme med Ricke och nu ikväll passade jag på att lufta den heldämpade MTB(Rose Root Miller 8) jag har från Rose i endurospåret. ¤%&#¤ jag hade helt glömt hur smutt och smidigt det är med heldämpat i endurospåret. Sedan jag fick min hardtail MTB från Rose(Rose Mr Ride 8) är det bara den som jag använt men det blir ska det bli ändring på nu. Sen har jag inget val nu om jag vill ut i skogen eftersom växelörat är trasigt på Mr Ride efter gårdagens träning. Men nytt växelöra är på väg från Tyskland.

Slut på ledigheten då jag har två dagpass att riva av nu Onsdag och Torsdag. Det är alltså jobbpendling som gäller kommande dagar som jag skarvar på med en fysiskt aktivitet jag jobbar upp i det tysta utanför bloggen än så länge. Men nu blir det soffan en stund innan hopp i säng för sömn och vila.

2 kommentarer:

Hopyard sa...

det är inte nu man ska lägga ett skambud alltså:))

Niklas Källström sa...

Svar nej! :)