Sidor

lördag, juni 22, 2013

Landsväg mot MTB...

Vaknade lite senare än tänkt och med mindre bra vindar gjorde att jag hoppade över dagens tänkta långpass på landsväg. Men som den flexibla rackare jag är byttes landsväg mot MTB enkelt. Stig och endurospår i skogen bakom värmeverket och ner till Rosersbergs slottpark där det blev en repa längs Mälaren innan jag vände tillbaka mot Steninge och hem igen. Det här blev kanske inte ett av dom vassare träningspass jag gjort men fick i alla fall ihop 2 timmar effektiv rulltid.

Vaknade inte speciellt hungrig men det blev ändå en äggmjölkslatt som jag sippa i mig ute på balkongen i lugnt och ro. Precis som ett par veckor tillbaka gör jag den på 3 ägg, 50 gram smör och starkt kaffe. Efter träningen blev det dagens enda varma mål mat. Ugnsstekt currytorsk med brysselkål, broccoli, kryddsmör och en liten sallad. Ett kvällsmål blev det också, ett lyxigt då jag helt hållit mig borta från frysta bär och nötter utanför träning. Uppvispad kokosmjölk(utan vatten), frysta hallon, pumpakärnor, valnöt och kokosflingor. Inga mängder kolhydrater men mer än vad jag valt att stoppa i mig i en och samma måltid ett par veckor tillbaka. Inget måste utan mest för att testa hur det känns och fungerar med väldigt lite eller mycket nära noll kolhydrater i kosten.

Inga kommentarer: