Sidor

fredag, juni 14, 2013

Lilla snigel akta dig...

90 minuter grusvägsrally med MTBn mellan regnskurarna gjorde att jag kom hem ren och torr. Trots skurar och regn senaste dygnet är det förvånansvärt torrt i backen. Även där jag tittade in på skogsstigarna såg det helt okej ut att cykla utan att komma hem med lera från topp till tå. Dock tror jag att jag väljer cykling på landsväg imorgon istället för skogen...

Vad gäller maten idag har det så här långt blivit en äggmjölkslatte, kycklingfilé med kryddsmör och liten sallad, är fortfarande mätt men ett kvällsmål blir det som jag inte bestämt mig för än. Oavsett vilodag eller träningsdag följer jag mitt tänk...bryr mig inte om några tider och äter bara när jag är hungrig. Jag varken tänker eller räknar på mitt energiintag nu med LCHF utan äter alltid så jag är mätt. Är jag inte hungrig direkt efter träning väntar jag helt enkelt. Oavsett hur stort kvällsmålet blir nuförtiden vaknar jag alltid med känslan "lätt och fin i kroppen" vilket är toppen!

2 kommentarer:

Dessi sa...

Skön känsla det där! :)

Niklas Källström sa...

Precis som kände mig i morse trots stort kvällsmål :)