Sidor

måndag, juli 01, 2013

Dagens mat + jobbpendling...

Jobbade dagpass idag och gör så även i morgon vilket innebär ännu en dag med jobbpendling och uppstigning klockan 04:45. Det blev 45 minuter till jobbet och 30 minuter mer rakt hem nu på kvällen. Hade tänkt skarva på med en sväng i skogen med gårdagens SATS-besök börja kännas av lite här och där på kroppen så jag hoppade det. Men det blir väl så dagen efter uppstart med viktträning när man som jag är enligt Mr. Fit..."du är ju klenare än min mamma!". Men det gör inget, jag ser det mer som en morot att försöka jobba mig starkare än starka mamma.

Här kommer min mat idag och räknar med att äta samma lika upplägg i morgon också för att göra det lätt för mig.

# frukost, äggmjölkslatte på 50g smör och 3 ägg.

# lunch, 300g kycklingfilé med 100g kryddsmör plus lite brysselkål och broccoli.

# mellanmål, chokladdryck gjord på 30g smör och 10g kakao.

# kvällsmål, äggmjölkslatte på 50g smör och 3 ägg.

2 kommentarer:

Mr.Fit sa...

Bra att du börja lyssna på mig nu!! ;)

Niklas Källström sa...

Det dröjer nog... ;)