Sidor

söndag, juli 14, 2013

En diamants skönhet och glans...

När jag klev upp nu på morgonen var tanke att även få till ett träningspass på cykeln nu ikväll men jag nöjde mig med förmiddagens träning nere på SATS. Men ingen fara för det då hela kroppen fick ju sitt som vanligt när jag är på SATS. Håller fast vid mitt SATS-upplägg med korta intervaller på testcykel och roddmaskin innan jag går igenom kroppen med vikter. En rågad matsked kokosolja i kaffet blev det innan träningen. Hemma efter träningen blev det rökt makrill med kryddsmör och smörslungad brysselkål/blomkål.

Förutom dagens träning har jag även hunnit med ett par timmar i soffan och kollad in dagens etapp av Tour de France, grillat och frys in 3 1/2 kg kycklingfilé, gjort en ny stor sats kryddsmör, monterat dit en ny eker på mitt mtb bakhjul som jag lyckades köra av förra veckan. Att det inte har blivit gjort tidigare är mest lathet från mig då Rose skickade upp ett gäng nya ekrar åt mig direkt. Men nu är hjulet riktat och fint som nytt! Passade även på att topsa upp MTBn till en diamants skönhet och glans.

Inga kommentarer: