Sidor

måndag, juli 15, 2013

Jobbpendling med mjölksyra deluxe...

Ja morgonens jobbpendling blev kanske tidernas jobbpendling med mjölksyra deluxe! Hade precis rullat iväg lite lugnt på cykelbanan mot Arlanda när jag vid Måby blev passerad av Peter och Borgen i full attack ute på vägen med racer också på väg till jobbet. Fattade ett snabbt beslut att ta rygg på grabbarna men jag underskattade nog deras fart när jag fattade mitt beslut. Efter 30 sekunder på absolut MAX lyckades jag dock ta mig in på hjul och efter backa upp över motortrafikleden in mot Arlanda började jag få samma obehagliga känsla i kroppen som efter ett wingate test på Aktivitus. Här tänkte jag först ge upp och släppa iväg grabbarna men jag bet i och lyckades hålla mig kvar fram till efter backen upp mot Statoil där vi han byta några snabba ord innan vi skiljdes åt. Tack grabbar för uppvisningen och tack för dagens träning, 5-6 minuter på max! En inte helt jämn kamp kanske då jag på MTB 2,35 däck med 1,8 bar mot snabba grabbar på racer. Hem nu ikväll blev det betydligt lugnare jobbpendling i kvällssolen.

2 kommentarer:

Borgen sa...

Ja, jag vart tokförvånad att se dig vid Jumbohostel bakom, tänkte när kom du ifatt haha. Ja starkt jobbat att jobba ifatt uppför backen innan Nybygget, men alla vet ju idag vilket halvblodsproffs du är ;-)

Niklas Källström sa...

Tack för uppvisningen, själv gick jag med kramp i båda vader hela dagen ;)