Sidor

fredag, juli 26, 2013

Lite viktträning också...

Lika bra att avsluta dagens som jag börja den...med träning. Efter återhämtning på soffan och ute på balkongen i ett gäng timmar efter dagens cykelträning kändes kropp redo för en omgång till. Nu blev det SATS och viktträning. Hjärta och lungor fick ju sitt på förmiddagen så jag hoppade över min intervaller jag alltid startar med när det är SATS. 20 minuter lagom tempo på roddmaskinen blev det dock som uppvärmning innan jag gick på med vikterna. 2 varv genom kroppen med en övning(1x20 reps) per muskelgrupp i ett högt tempo. Efter ett "cirkelvarv" upprepas varvet på nytt igen direkt med noll vila.

Nu väntar två jobbdagar Lördag och Söndag vilket innebär jobbpendling med någon rolig intervall. Nu ikväll blev jag tvungen att proffstillverka en ny sats kryddsmör så jag klarar mig några dagar. Blev toppen om jag själv får säga och kommer gifta sig fint med dom nygrillade kycklingfiléerna som nu ligger i matlådorna. Toppar även upp matlådorna med lite sallad och cocktailtomater.

Dagens matintag...

# frukost, äggmjölkslatte.

# lunch, baconomelett med bladspenat och broccoli.

# middag, kycklingfilé med kryddsmör och vitkål.

# kvällsmål, kokosvisp med lite kakao på toppen.

Inga kommentarer: