Sidor

onsdag, juli 03, 2013

Testcykel, roddmaskin och vikter...

Nu är jag ledig fram till Fredag kväll då jag börjar min natthelg på jobbet, Fredag-Lördag-Söndag 18:30-07:00. Idag startade jag upp förmiddagen med ett besök nere på SATS för att ge kroppen en omgång med testcykel, roddmaskin och vikter. Började med intervaller på testcykeln innan jag mjukade upp mina roddmuskler i 15 minuter. Som färsking på det här med roddmaskin tar jag det lugnt nu i början så jag slipper få en allt för jobbig träningsvärk. Sen blev det ett varv genom kroppen med vikterna, 2x20 reps på varje övning och en övning per muskelgrupp är upplägget.

Mat så här långt på dagen, innan träning blev det endast kaffe med en matsked kokosolja i. Efter träningen blev det en god lunch ute på balkongen. Rökt makrill med en liten sallad och en äggmjölkslatte.

Inga kommentarer: